Εκδηλώσεις

Αίθουσα Συνεδρίων

Το Elysion Hotel διαθέτει ένα ευέλικτο συνεδριακό κέντρο πολλαπλών δυνατοτήτων, με την πλέον ολοκληρωμένη υποδομή για τη φιλοξενία κάθε είδους επαγγελματικής, καλλιτεχνικής, αθλητικής ή κοινωνικής διοργάνωσης. Ένας χώρος με άρτια αισθητική, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξελιγμένες υπηρεσίες, εγγυώνται την άψογη διεξαγωγή μικρών συνεδρίων, εκθέσεων, επαγγελματικών συναντήσεων, ημερίδων, συμποσίων ή κοινωνικών εκδηλώσεων.

Εκδηλώσεις- Δεξιώσεις

Οι υψηλής αισθητικής χώροι εκδηλώσεων, οι υποδομές, η τεχνογνωσία και οι άριστες υπηρεσίες του Elysion Hotel σας προσφέρουν τη δυνατότητα να διοργανώσετε τέλεια τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις, αλλά και να γιορτάσετε μοναδικά κάθε σημαντική στιγμή της επαγγελματικής ή προσωπικής σας ζωής.

Οι ειδυλλιακοί υπαίθριοι χώροι δίπλα στην πισίνα, τo ιδιαίτερου ύφους εστιατόριο, αλλά και οι πολυμορφική αίθουσα του συνεδριακού κέντρου, αποτελούν την ιδανική επιλογή για γάμους, δείπνα και παντός είδους δεξιώσεις. Το Τμήμα Δεξιώσεων του Elysion Hotel θα αναλάβει να φροντίσει κάθε λεπτομέρεια, ώστε η εκδήλωσή σας να μείνει αξέχαστη σε σας και στους καλεσμένους σας.